Причиною екстреної посадки авіарейсу Кутаїсі-Варшава стала ображена на зятя теща

Причиною екстреної посадки авіарейсу Кутаїсі-Варшава стала ображена на зятя теща

Інформація про бомбу на борту літака Кутаїсі-Варшава не підтвердилася

Літак Wizz Air, який приземлився в румунському аеропорті Отопені через повідомлення про бомбу на борту, вилетів о 21:12 у Варшаву.

Про це повідомляє  Agerpres.

Зокрема, як повідомили в прес-службі Національного аеропорту Бухареста (CNAB), інформація про бомбу в літаку виявилася помилковою. Дані про вибухівку повідомила ображена на зятя теща.

Згідно з повідомленням, оператор інформаційного центру Кутаїського міжнародного аеропорту зв'язався з відділенням поліції повідомив, що на номер довідкового бюро зателефонувала незнайома жінка і заявила оператору, що мала намір підірвати конкретну людину з одного з рейсів і людину, що її супроводжує.

Правоохоронці вже встановили особу жінки. Вона заявила, що була ображена на зятя і на цьому грунті зателефонувала оператору Інформаційного центру.

Поліція порушила кримінальну справу за ст. 331 - неправдиве повідомлення про тероризм.

За даними CNAB цей інцидент не призвів до порушень у повітряному сполученні в аеропорту Отопені - спостерігалися лише незначні затримки в терміналі для прильотів через те, що пасажирів доставляли автобусом до будівлі аеропорту після висадки з літаків.

Літак Wizz Air був перевірений на предмет безпеки. Також була проведена перевірка пасажирів та їх багажу.

Літак Wizzair, який прямував за маршрутом Кутаїсі-Варшава, терміново приземлився в румунському аеропорту Отопені після загрози вибуху бомби на борту. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: