Прикордонники отримали від ЄС рукавички та дезінфектори

Прикордонники отримали від ЄС рукавички та дезінфектори
Фото: ДПСУ

ЄС передав українським прикордонникам медичні засоби захисту

Консультативна місія Європейського союзу в Україні надала українським прикордонникам засоби індивідуального захисту в рамках допомоги для боротьби з коронавірусом. Про це повідомляє Державна прикордоннаа служба України.

За даними відомства, сьогодні прикордонники отримали першу частину пакету підтримки від Євросоюзу, а саме захисні рукавички та дезінфікуючі засоби.

«Під час охорони державного кордону та, зокрема, при здійсненні процедур оформлення осіб, які перетинають кордон, прикордонники постійно контактують з громадянами, що підвищує ризик зараження коронавірусом. Тому, наразі така допомога вкрай необхідна охоронцям кордону», - наголосили у ДПСУ.

Зазначається, що отримані від Євросоюзу захисні засоби будуть розподілені між прикордонниками, які частіше контактують з іншими людьми, тому частіше повинні використовувати їх у повсякденній діяльності.

Станом на 9:00 7 травня в Україні 13 691 лабораторно підтверджений випадок Covid-19, з них 340 летальних, 2396 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 507 нових випадків. У Чернівецькій області — 2048 випадків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: