В Україні за минулу добу на Covid-19 захворіли два прикордонники

В Україні за минулу добу на Covid-19 захворіли два прикордонники
Серед прикордонників від коронавірусу одужали чотири військовослужбовці

Станом на 6 травня під наглядом медиків перебувають понад 300 прикордонників, які контактували з хворими

Державна прикордонна служба України повідомляє, що за минулу добу коронавірусну інфекцію виявили у двох українських прикордонників з Закарпатської та Сумської областей. Такі дані оприлюднила пресслужба ДПСУ.

Зазначається, що станом на 6 травня під наглядом медиків перебувають понад 300 прикордонників, які контактували з хворими.

«За весь час у результаті тестування військовослужбовців та працівників Державної прикордонної служби на Covid-19 зафіксовано 20 випадків зараження коронавірусом, з них одужали 4 військовослужбовці, та ще 16 осіб продовжують лікування», - йдеться у повідомленні.

У Держприкордонслужбі поінформували, що для запобігання поширення коронавірусної інфекції серед прикордонників змінили графіки роботи, щоб зменшити кількість фізичних контактів: максимально використовуються можливості дистанційної форми, телефонного та відео-селекторного зв’язку тощо.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що у Державній прикордонній службі України одужали ще троє співробітників від коронавірусу Covid-19.

Разом з тим, за кордоном на лікуванні від коронавірусної інфекції перебувають 160 громадян України.

В Україні станом на 6 травня 13 184 лабораторно підтверджені випадки Covid-19, з них 327 летальних, 2 097 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 487 нових випадків

До відома, станом на 6 травня у світі від початку пандемії зафіксовано 3 662 691 випадок захворювання на Covid-19. Здолали коронавірусну інфекцію 1 198 832 пацієнти, померли від коронавірусу 257 239 людей.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: