Прогноз погоди на 28 лютого: люті морози, сніг і хуртовини

Прогноз погоди на 28 лютого: люті морози, сніг і хуртовини

Сьогодні у Києві - вночі помірний, вдень невеликий сніг

У найближчу добу негоду в більшості областей України, крім західних, визначатимуть циклони, що переміщаються один за одним з Балкан в північно-східному напрямку, повідомляє Укргідрометцентр.

У західних областях місцями невеликий сніг; температура вночі 14-19 ° морозу, в Карпатах та на Прикарпатті до 22 °, вдень 9-14 ° морозу.

На решті території сніг, вночі на півночі Лівобережжя, вдень у південних областях місцями сильний сніг, хуртовини; температура вночі 11-16 °, вдень 6-11 ° морозу; в східних, Дніпропетровській, Запорізькій та Херсонській областях вночі 7-12 °, вдень 0-5 ° морозу. На дорогах ожеледиця.

Вітер північно-східний, 7-12 м / с, вдень у південній частині, східних та більшості центральних областей пориви 15-20 м / с, вдень в Приазов'ї місцями 25 м / с.

У Києві - вночі помірний, вдень невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 7-12 м / с. Температура вночі 13-15 °, вдень 8-10 ° морозу.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії в Києві 28 лютого найвища температура вдень була +14,1 в 1998 році, найнижча вночі -20,3 в 1928 році.

Нагадаємо, за прогнозами Укргідрометцентру, березень почнеться 15-20-градусними нічними морозами.

В цілому весняні місяці очікуються прохолодними і сирими: холодний березень, мінливий квітень і дощовий травень. А от щодо кліматичних строків приходу весни оцінки фахівців Укргідрометцентру і розрахунки народних синоптиків розходяться

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: