Прокуратура розслідує причетність українських компаній до будівництва Керченського мосту

Прокуратура розслідує причетність українських компаній до будівництва Керченського мосту
Окупанти у травні відкрили скандальний Керченський міст

Прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом будівництва Керченського мосту

Прокуратура Автономної Республіки Крим проводить перевірку причетності українських та іноземних компаній до будівництва Керченського мосту, повідомив керівник відомства Гюндуз Мамедов.

Про це інформує 10 жовтня сайт Крим.Реалії.

«Ми за цим фактом відкрили кримінальне провадження і встановлюємо ці факти. Також у нас є кримінальне провадження за фактом будівництва Керченського мосту. Це будівництво завдає істотної шкоди екології», – сказав Мамедов, коментуючи інформацію про нібито постачання українського щебеню для будівництва Керченського мосту.

Він повідомив, що прокуратура підготувала клопотання щодо надання міжнародної правової допомоги для встановлення причетності іноземних компаній до будівництва цього мосту, і ці запити вже надіслали в кілька європейських країн.

4 жовтня Служба безпеки України повідомила, що менеджмент одного з українських підприємств, яке здійснює видобуток щебеню, налагодило його постачання до Росії. Цей щебінь нібито використовувався в будівництві Керченського моста. Всього в Росію здійснили 25 поставок щебеню загальною масою 28 тисяч тонн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: