Прокурори оголосили про підозру ще одному учаснику «схеми Курченка»

Прокурори оголосили про підозру ще одному учаснику «схеми Курченка»

Підозрюваний працював на перевалочній базі в Одеській області

Прокуратура Одеської області оголосила підозра ще одному учаснику «схеми Курченка». Про це повідомляє прес-служба регіональної прокуратури.

Як повідомляється, на колишнього головного диспетчера перевалочної бази в Рені (Одеська область) правоохоронці вийшли в ході розслідування незаконної діяльності Курченка. Підозрюваному інкримінується підробка офіційних документів, пособництво у зловживанні службовим становищем та ухилення від сплати податків, вчинених злочинною організацією. Вказане товариство з обмеженою відповідальністю Рені використовувалося злочинною організацією під керівництвом Курченка, як база для фіктивної перевалки нафтопродуктів.

В обов'язки підозрюваного входило оформлення документації про нібито надходження в перевалочний пункт палива і його перевантаження на танкери, які здійснювали заходи в порти для подальшого фіктивної переправлення за кордон.

Зараз у кримінальному провадженні статус підозрюваних і обвинувачених мають 23 людини. Серед них також один з головних диспетчерів підприємства, керівник цього товариства з обмеженою відповідальністю та інші. Суд вже підтверджена вина 15 фігурантів злочинних операцій.

Крім того, за межами кримінального провадження в судовому порядку прокуратура скасувала рішення електронних торгів про продаж зазначеного підприємства приватній фірмі, оскільки раніше воно було заарештовано в ході досудового розслідування з метою забезпечення подальшої спецконфискации майнового комплексу на користь держави.
\

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: