Путін розказав, яке погане НАТО, але згадав, як сам до нього просився

Путін розказав, яке погане НАТО, але згадав, як сам до нього просився
Володимир Путін

Президент РФ каже, що НАТО – це не союзники, а васали США

Північноатлантичний альянс є зовнішньополітичним інструментом США, в якому немає рівноправних стосунків. Так вважає президент Росії Володимир Путін.

Свою думку він висловив в інтерв'ю режисерові Оліверу Стоуну, частину якого оприлюднило видання Politico. «Сьогодні це зовнішньополітичний інструмент США, там немає союзників, там є тільки васали», - заявив Путін.

На його думку, члени НАТО не можуть чинити опір тискові американців.

«Там легко може з'явитися все, що завгодно: і системи протиракетної оборони, і нові бази, і, якщо буде потрібно, і нові ударні комплекси», - пояснив президент РФ. І додав, що попри контрзаходи, «ситуація напружує». «Нас турбує практика прийняття рішень», - пояснив господар Кремля.

В цьому ж інтерв'ю Путін розповів, як колись пропонував екс-президенту США Біллу Клінтону розглянути можливість вступу Росії в НАТО. Телевізійна версія розмови Путіна та Стоуна з'явиться у вигляді фільму на американському телеканалі Showtime 12-15 червня.

Раніше президент Росії Володимир Путін поділився своєю думкою про звіти американської розвідки щодо втручання Москви у вибори президента США. Він заявив, що «читав» ці звіти.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: