Путін сказав, що хоче обговорити із Зеленським

Путін сказав, що хоче обговорити із Зеленським

Зеленський, як раніше заявляв екс-президент Польщі Александр Кваснєвський, не має наміру зустрічатися з Путіним віч-на-віч - лише в межах «нормандського формату»

Фото: Станіслава Груздєва

Путін висловив жаль, що Зеленський заявив, що не згоден надати територіям ОРДЛО особливий статус

Президент РФ Володимир Путін хотів би обговорити з переможцем президентських виборів в Україні Володимиром Зеленським питання врегулювання конфлікту на Донбасі.

Про це він заявив на прес-конференції за підсумками візиту до Китаю, яку транслювали російські ЗМІ.

«Якщо у нас колись буде зустріч, почнуться якісь переговори, чого я не виключаю, то ми, перш за все, повинні будемо говорити про те, як закінчити конфлікт на південному сході України. А тут, на мій погляд, є тільки один спосіб - це виконання Мінських угод», - сказав Путін.

При цьому він висловив жаль, що ще перед виборами Зеленський заявив, що не збирається підписувати указ про амністію і не згоден надати територіям ОРДЛО особливий статус.

«І те, й інше є ключовою частиною змісту Мінських угод. А як можна без виконання Мінських угод вирішувати проблему «ЛНР»-«ДНР»? Я б із задоволенням поставив йому ці питання і подискутував на ці теми», - заявив Путін.

Нагадаємо, екс-президент Польщі Александр Кваснєвський заявив, що новообраний президент України Володимир Зеленський не має наміру зустрічатися з російським лідером Володимиром Путіним віч-на-віч - лише в межах «нормандського формату».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: