Путін: США завжди втручалися у російські вибори

Путін: США завжди втручалися у російські вибори
Президент РФ Володимир Путін

За словами президента РФ, «особливо агресивно» США втручались у вибори в 2012 році

Президент Росії Володимир Путін стверджує, що США завжди втручалися в російські вибори, але особливо агресивно - в 2012 році.

Про це він заявив в інтерв'ю американському режисерові Оліверу Стоуну в черговій частині його фільму «Інтерв'ю з Путіним».

«І в 2000, і в 2012 році - завжди було (США втручалися у вибори в РФ, - ред.). Але в 2012 році особливо агресивно. Я в деталі не буду вдаватися», - відповів Путін на запитання Стоуна, чи втручалися США в російські вибори 2012 року.

За словами президента РФ, втручання відбувалося в тому числі й через американських дипломатів.

«Нам важко було собі навіть уявити, щоб дипломатичні працівники агресивно включилися у виборчу кампанію всередині Росії. Ну і збирали у себе опозиційні сили, і фінансували, ходили на всілякі опозиційні мітинги. Дипломатична служба повинна займатися іншим, дипломатична служба повинна налагоджувати міждержавні відносини», - обурився Путін.

До слова, перед виборами до Бундестагу, що пройдуть у вересні, Німеччина на законодавчому рівні хоче убезпечити себе від потенційних кібератак з Росії.  Нещодавно Путін також звинуватив США у війні між Україною і РФ

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: