Путін заявив, що російські хакери - це «не мої проблеми»

Путін заявив, що російські хакери - це «не мої проблеми»
Володимир Путін

Президент РФ підкреслив, що «світ дуже великий і різноманітний і є дуже складні відносини між США і Росією»

13 громадян РФ, звинувачених спецпрокурором США Робертом Мюллером у втручанні у вибори президента США, могли працювати на «американські компанії» або «когось з кандидатів» у президенти США.

Як пише РБК, таку думку президент Росії Володимир Путін висловив в інтерв'ю телеканалу NBC, новий фрагмент якого з'явився у Twitter'і ранкового шоу Today, що виходить на каналі.

Коментуючи тему, що стосується звинувачень 13 росіян, Путін сказав, що його позиція не змінилася з моменту минулого інтерв'ю.

«Чому ви вирішили, що російська влада, включно зі мною, давала кому-небудь дозвіл це робити? Нічого не змінилося з того часу, як ми з вами говорили у Санкт-Петербурзі», - заявив Путін.

Він підкреслив, що «світ дуже великий і різноманітний і є дуже складні відносини між США і Росією».

«Частина наших людей має власну думку про ці відносини. Ви назвали мене частину фізичних осіб, деяких осіб, і сказали мені, що вони росіяни. Ну і що? Вони можуть, будучи росіянами, працювати на американські компанії. Може бути, хтось з них працював на когось із кандидатів. Я не маю про це жодного уявлення, це не мої проблеми», - зазначив Путін.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: