П’яного лікаря, до якого доправили жертв ДТП під Києвом, звільнили з роботи

П’яного лікаря, до якого доправили жертв ДТП під Києвом, звільнили з роботи
Звільнений лікар раніше мав проблеми з алкоголем, і навіть за рахунок лікарні проходив примусове лікування

Спочатку лікар-травматолог та медсестра заперечували, що вживали алкоголь

Лікар-травматолог Бориспільської центральної районної лікарні, який у нетверезому стані приймав жертв ДТП, що сталася під Києвом на Бориспільській окружній дорозі, був звільнений в понеділок вранці.

Про це повідомив заступник головного лікаря з медичної частини Бориспільської центральної районної лікарні Євген Держак, передає «Укрінформ».

«Доктор, а також молодша медична сестра були сьогодні вранці звільнені. Спочатку вони заперечували, що вживали алкоголь, але завдяки тому, що поліція робила відповідний тест, вони обидва звільнені без права поновлення на роботі», - сказав Гаман.

За його словами, вночі йому повідомили з лікарні, що є підозра, що черговий лікар-травматолог знаходиться в нетверезому стані. Тому адміністрація лікарні вирішила викликати поліцію та відсторонити від виконання обов'язків цього лікаря. На заміну йому був викликаний інший фахівець відділення травматології.

Держак також зазначив, що звільнений лікар і раніше мав проблеми з алкоголем, і навіть за рахунок лікарні проходив примусове лікування. Втім, почав зловживати алкоголем на першому чергуванні після лікування.

Також Держак повідомив, що звільнений лікар не мав відношення до лікування дівчинки, яка постраждала в ДТП на Бориспільській трасі. Нею відразу зайнялася бригада хірургічного відділення. Однак, на жаль, отримані дитиною травми були несумісні з життям, і після операції під ранок дівчинка померла.

Раніше повідомлялося, що  у лікаря виявилося 1,7 проміле алкоголю в крові.

Нагадаємо, ДТП сталася в неділю ввечері. За останніми даними. внаслідок лобового зіткнення двох авто під Києвом загинули семеро людей, серед них двоє дітей.

Крім того у Києві п’яний водій збив двох маленьких дівчат, одна дитина загинула.

Смертельне ДТП також сталося на Осокорках: загинули два пішоходи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: