П’ятеро російських акторів потрапили до «чистилища» «Миротворця»

П’ятеро російських акторів потрапили до «чистилища» «Миротворця»

Актори брали участь у виставі «Любовний приворот», яка відбулася в окупованому Росією Севастополі

П’ять російських акторів театру і кіно потрапили до бази сайту «Миротворець» через відвідування окупованого Криму.

Відповідні записи з’явилися на сайті.

П’ять російських акторів – Едуард Радзюкевич, Мирослава Карпович, Галина Данилова, Сергій Дорогов і Андрій Кайков внесені в базу даних за свідоме порушення державного кордону України з метою проникнення у Крим і незаконну гастрольну діяльність.

Приводом послужило те, що актори брали участь у виставі «Любовний приворот», яка 16 жовтня відбулася в окупованому Росією Севастополі. 

Раніше до чорного списку «Миротворця» внесли українофоба Вассермана.

«Главком» також повідомляв, що співак і музикант та зірка серіалу «Бригада» Павло Майков потрапив у «чистилище» «Миротворця» через гастролі в окупованому Криму.

У липні в базу «Миротворця» потрапили російська актриса і зірка телесеріалу «Кухня» Олена Підкамінська. Крім Підкамінської, лави ворогів України поповнили російські актори, серед яких: Катерина Волкова, Андрій Фролов, Андрій Феофанов та Анна Попова.

1 липня стало відомо, що Державна прикордонна служба відмовила співачці Тетяні Липницькій (творчий псевдонім Б'янка) у в'їзді в Україну. Співачка пов'язує заборону на в'їзд зі своїм виступом в Криму.

Як повідомлялося, народні депутати зареєстрували у Верховній Раді законопроект, яким хочуть заборонити українським артистам виступати на території Росії, анексованого Криму та тимчасово окупованих районів Донецької та Луганської областей.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: