П'ятьох екс-депутатів Ради Криму будуть судити за звинуваченням у державній зраді

П'ятьох екс-депутатів Ради Криму будуть судити за звинуваченням у державній зраді
П'ятьох екс-депутатів Ради Криму будуть судити за звинуваченням у державній зраді

Прокуратура передала в суд вже 47 обвинувальних актів щодо колишніх депутатів Ради Криму

Прокуратура Криму передала до суду обвинувальні акти щодо п'яти колишніх депутатів Верховної Ради Криму, вони підозрюються в державній зраді.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Криму.

«Прокуратурою Автономної Республіки Крим за результатами проведеного спеціального попереднього розслідування направлено до суду обвинувальні акти у відношенні п'яти колишніх депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, які обвинувачуються у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 111 (державна зрада) КК України», - йдеться в повідомленні.

За інформацією прокуратури, в ході розслідування кримінальних проваджень отримано неспростовні докази того, що в березні 2014 року ці депутати Ради Криму надали допомогу та сприяли окупації Криму.

Зокрема вони незаконно прийняли низку постанов, у результаті чого було створено нелегітимне державне утворення «Республіка Крим».

Також наголошується, що на даний момент прокуратура передала в суд вже 47 обвинувальних актів щодо колишніх депутатів Ради Криму.

Нагадаємо, підрозділи російських окупаційних військ в окупованому Криму проводять інженерні роботи щодо розширення військового містечка радіотехнічного полку у н.п. Любимівка, відбираючи у людей землю. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: