Рада змінила межі населених пунктів на Донбасі

Рада змінила межі населених пунктів на Донбасі

Необхідність змін в межах адміністративно-територіальних одиниць зумовлена тим, що низка сіл частково знаходиться на територіях, підконтрольних українській владі, а частково - бойовикам

Верховна Рада України ухвалила низку постанов про зміни в адміністративно-територіальних устроях і встановлення меж окремих населених пунктів у Донецькій і Луганській областях.
Зокрема, постанова №4896 передбачає зміни в адміністративно-територіальному устрої в Луганській області: зміну та встановлення меж міст Золоте та Гірське Попаснянського району Луганської області.
Постановою №4929 змінено межі міста Слов'янськ і Слов'янського району Донецької області; №4930 - змінено межі міста Бахмут та Бахмутського району Донеччини, а №4931 - межі міста Горлівка Донецької області.
Як зазначила перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко, необхідність змін в межах цих адміністративно-територіальних одиниць зумовлена тим, що на сьогодні низка населених пунктів частково знаходяться на територіях, підконтрольних українській владі, а частково - бойовикам.
За її словами, через це неможливо здійснювати соціальні виплати навіть мешканцям, які проживають на контрольованій Києвом території, оскільки адміністративний центр контролюють сепаратисти.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: