Радник Порошенка вважає, що «Рошену» треба подякувати за реконструкцію театру, а не цькувати

Радник Порошенка вважає, що «Рошену» треба подякувати за реконструкцію театру, а не цькувати
Театр на Подолі

Історія з театром – приклад цькування «Рошена», вважає Медведєв

Позаштатний радник президента України Петра Порошенка Олег Медведєв вважає, що меценату відбудови Київського драматичного театру на Подолі - корпораціі Roshen треба подякувати, а не цькувати. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Історія з театром – приклад цькування «Рошена». Замість того, щоб подякувати меценатам, які вклали понад 150 мільйонів у реконструкцію, кидають у них лайном, а зверху ще й обпльовують так звані активісти», – зазначив Медведєв.

На його думку, «слина – єдиний будівельний матеріал, яким уміє користуватися «Свобода». Як відомо, під час відкриття фасаду театру найголосніше кричав «ганьба» свободівець Ігор Мірошниченко.

«Класичний чорний політпіар. І дарма, що узгоджено з ЮНЕСКО. І дарма, що вигляд ще не остаточний. І дарма, що керівництво театру щасливе. Найкраще чути крикунів. А «Рошену» – спасибі», – написав радник Порошенка.

Як відомо, нова будівля Київського драматичного театру на Подолі викликала незадоволення киян, які одразу ж назвали її «крематорієм». Причина обурення мешканців міста – колір будівлі та її недоречність у затишному історичному куточку столиці.

Меценатом відбудови Київського драматичного театру на Подолі виявилась корпорація Roshen. На реконструкцію драмтеатру виділили 165 мільйонів гривень. Головний архітектор Києва Олександр Свистунов поспішив запевнити, що нинішній вигляд будівлі не є остаточним і що його ще мають «відкорегувати».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: