Разумков прокоментував нову редакцію закону про вибори на Донбасі

Разумков прокоментував нову редакцію закону про вибори на Донбасі

Разумков зазначив, що продовження закону про особливий статус Донбасу було вимушеним кроком.

До розробки нової редакції законопроекту про особливий статус Донбасу будуть залучені суспільство і міжнародні партнери.

Про це заявив голова парламенту Дмитро Разумков в ефірі Україна 24.

«Те, що було необхідно зробити Верховній Раді України, ми зробили — ми продовжили той закон, який діяв до цього. Це був вимушений крок, тому що до нього прив’язані багато речей, в тому числі і санкції, в тому числі і співпрацю в рамках мінських домовленостей, і багато інших речей », — зазначив Разумков.

Він додав, що «коли президент прямував на зустріч нормандської четвірки, ми розуміли, що нам належить робити деякі кроки».

«Прийшли до того, що саме такий крок буде найбільш ефективним», — додав Разумков.

«Надалі, як і говорив президент, в цьому плані він є ключовою фігурою, яка займається цим напрямком в державі, ми будемо писати нову редакцію закону, залучаючи як суспільство, так і міжнародних партнерів та всіх, кого цей законопроект так чи інакше буде стосуватися. Для того, щоб ми змогли зробити якісний закон, який буде працювати в інтересах держави Україна «, — підсумував спікер.

Нагадаємо, 12 грудня Верховна Рада України продовжила на рік — до 31 грудня 2020 року — дію тимчасового закону про особливий статус ОРДЛО.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: