Роботу центрального офісу Донбаської енергосистеми в Горлівці розблоковано

Роботу центрального офісу Донбаської енергосистеми в Горлівці розблоковано

30 червня приміщення було захоплено групою озброєних людей

Робота центрального офісу Донбаської енергосистеми в Горлівці, заблокована 30 червня через захоплення його групою озброєних людей, була розблокована 12 липня, керівництво компанії знову виконує свої обов'язки. Про це повідомляє ДП НЕК «Укренерго».
«В результаті проведеного комплексу заходів, зокрема за участю представників компанії та з урахуванням чіткої позиції працівників Донбаської ЕС, їх професійної відповідальності за надійне функціонування регіональної енергосистеми як складової частини ОЕС України 12.07.2016 року робота центрального офісу Донбаської ЕС була розблокована», - йдеться в повідомленні «Укренерго».
НЕК зазначає, що за час блокування працівники виробничих підрозділів системи забезпечили її функціонування в штатному режимі.
Нагадаємо, «Укренерго» 2 липня заявило про захоплення групою озброєних осіб на чолі з керівником підприємства електромереж, створеного владою так званої «ДНР», приміщення Донбаської енергосистеми. Держкомпанія зазначала, що 1 липня керівники Донбаської ЕС не були допущені на робочі місця, виконання вказівок законного керівництва блокувалося озброєними особами, які перебувають у приміщенні енергосистеми, а технічний персонал середньої ланки змушували писати заяви про перехід у штат створеного сепаратистами підприємства електромереж і виконувати вказівки його керівництва.
«Такі незаконні дії є грубим порушенням Мінських угод, законодавства України та прав її громадян», - заявила НЕК.
Джерело: Інтерфакс-Україна

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: