Росіянин розлив отруйну рідину в аеропорту Тбілісі: семеро осіб госпіталізовано

Росіянин розлив отруйну рідину в аеропорту Тбілісі: семеро осіб госпіталізовано
Аеропорт в Тбілісі

Росіянин розлив отруйну рідину в залі вильоту біля кас

У Грузії сім осіб були госпіталізовані після того, як росіянин розлив отруйну рідину в залі вильоту біля кас в столичному аеропорту.

Про це повідомили в Службі державної безпеки Грузії.

«Співробітники Департаменту контррозвідки при Службі державної безпеки Грузії, в результаті оперативно-розшукової діяльності, затримали громадянина Російської Федерації Дмитра Б» , - йдеться в повідомленні.

В ході розслідування встановлено, що 2 липня 2018 року Дмитро Б. розлив рідину, що містить шкідливу для здоров'я речовину біля каси однієї з авіакомпаній в залі вильоту Тбіліського міжнародного аеропорту.

Слідство веде департамент контррозвідки служби держбезпеки.

Як пише DW.com., після події в лікарню доставили сім осіб, серед яких були співробітники тбіліського аеропорту. У деяких з них спостерігалися симптоми отруєння, такі як блювота, помутніння свідомості, подразнення слизових очей і ротової порожнини.

За повідомленнями ЗМІ, у інших ознак інтоксикації не було, але вони знаходилися поряд з місцем події і мали здати аналізи. За інформацією лікарів, стан усіх госпіталізованих стабільний і вони виписані з клініки. Затримок у роботі аеропорту під час інциденту не було.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: