Російські окупанти забороняють потенційним призовникам виїжджати з Донбасу – розвідка

Російські окупанти забороняють потенційним призовникам виїжджати з Донбасу – розвідка
Російські окупанти на Донбасі

Для виїзду з окупованих територій потенційним призовникам необхідно мати велику кількість довідок, отримання яких спеціально ускладнюється

Російське окупаційне командування забороняє молодим чоловікам залишати окуповану територію Донбасу, намагаючись таким чином укомплектувати свої підрозділи призовниками з місцевого населення.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України на своїй сторінці у Facebook.

«Російське окупаційне командування посилює заходи із недопущення відтоку мобілізаційного ресурсу з території т. зв. ДНР/ЛНР в інтересах забезпечення комплектування з’єднань і частин 1-го (Донецьк) та 2-го (Луганськ) АК ЗС РФ призовниками з числа місцевого населення», – йдеться в повідомленні.

Зокрема, за даними розвідки, згідно з наказом окупаційного командування, «військові комісаріати і так звані правоохоронні органи зобов'язані максимально обмежити виїзд за межі «республік» молодих людей для продовження навчання». 

«Для цього використовуються методи виховної роботи, залякування невизнанням дипломів, отриманих у ВНЗ України, відкриття кримінальних справ за дрібні правопорушення із забороною залишати місце проживання до завершення вступної кампанії у 2017 році», – йдеться в повідомлені. 

У розвідці зазначають, що для виїзду з окупованих територій потенційним призовникам необхідно мати велику кількість довідок, отримання яких спеціально ускладнюється.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: