Російські школярі ногами побили шестикласника, що народився в Україні

Російські школярі ногами побили шестикласника, що народився в Україні

Жорстоке побиття знімалося на відео

В одній зі шкіл у Ленінградській області (Росія) підлітки жорстоко побили 12-річного хлопчика, бо той народився в Україні. Про це пише видання 47news.ru.

За його даними, інцидент стався в одній зі шкіл селища Велика Іжора Ломоносовського району. В першій половині дня 17 квітня в кабінеті математики школи однолітки побили учня 6 класу. Удари наносилися руками і ногами по голові. На відео можна розгледіти, як частина школярів показують навички операторської майстерності і знімають те, що відбувається на телефони з різних ракурсів.

За словами сусідів, дитина систематично повертається додому побитою. Причиною називають його походження, хлопчик народився в Івано-Франківській області. Нібито його дражнять «хохлом» і «ізгоєм», хоча в школі він навчається з першого класу. За словами матері, Наталії, вона перебралася до Росії дев'ять років тому, працює соцпрацівником, чоловік військовослужбовець.

«Ми синові сказали в бійки не вплутуватися і не відповідати. Коли він приходив з синцями, то нічого не говорив. Але в той день повернувся сильно побитим, і я пішла в школу. Там мені показали відео. Діти знімають таке і викладають в інтернет», - розповіла мати. За її словами, сина відправили додому, навіть не подзвонивши ні їй, ні батькові.

Класний керівник заявила, що не знала про систематичні побиття дитини. За її словами,вона зателефонувала матері побитого хлопчика лише ввечері, самій дитині вона порадила звернутися по лікарську допомогу. Медика у школі немає.

Директор школи просить «не роздмухувати» жорстоке побиття дитини.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: