Російські туристи в новому році можуть знову заполонити єгипетські курорти

Російські туристи в новому році можуть знову заполонити єгипетські курорти
До нового року у Єгипет можуть запустити чартери з Росії 

При відкритті прямих рейсів з Росії на курорти Єгипту однозначно буде спостерігатися дефіцит хороших готелів - вважають російські туроператори

Єгипетські експерти повідомляють, що дозвіл на виконання рейсів з РФ на популярні єгипетські курорти може бути отримано в найближчі два тижні, якщо російські фахівці з авіабезпеки залишаться задоволені результатами перевірки аеропортів Хургади і Шарм-ель-Шейха. Про це пише портал Рrofi.travel

Також «позитивний внесок» у відновлення авіасполучення може внести міжнародна виставка озброєнь, де РФ представила близько 300 зразків озброєння і військової техніки. Експерти висловлюють думку, що в разі укладення між РФ і Єгиптом контрактів буде «схвалено відкриття курортів Червоного моря для росіян».

Але навіть за позитивною оцінкою повітряних гаваней Єгипту авіакомпанії і туроператори зможуть пропонувати путівки з чартерами тільки після новорічних канікул.

Росіяни в цей період можуть зіткнутися з дефіцитом готелів в Хургаді, діляться прогнозами представники єгипетських приймаючих турфірм. Ціни на тури також виростуть, але не перевищать рівень 2015 року. «Готельєри дуже чекають росіян, тому не планують сильно підвищувати вартість проживання. Зараз курорти Червоного моря користуються підвищеним попитом у громадян України, але вони не приносять в економіку країни дохід, який забезпечував російський ринок», - пише видання.

«Багато єгипетські готелі вже втратили надію на російський ринок. Але завантаження готелів на даний момент дивовижне - в грудні всі готелі хорошого рівня на узбережжі Хургади переповнені. Турпотік до Єгипту зростає і без нас, тому що дуже сильно зріс попит на відпочинок в Єгипті зі Східної та Західної Європи. Тому при відкритті прямих рейсів з Росії на курорти Єгипту однозначно буде спостерігатися дефіцит хороших готелів, це факт. Скоріш за все, на цей зимовий сезон, і особливо на літо, коли на курорти Єгипту приїжджає багато туристів з багатьох арабських країн. Але це в основному стосується Хургади, а в Шарм-ель-Шейху ситуація з готелями менш напружена», - повідомив директор єгипетської приймаючої турфірми «ALS-tour» Сергій Залівін.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: