Ростовський порт відмовляється приймати лайнер «Генерал Ватутін»

Ростовський порт відмовляється приймати лайнер «Генерал Ватутін»
Лайнер «Генерал Ватутін»

Вантажний порт не пускає круїзний лайнер «Генерал Ватутін», який нещодавно було продано російській компанії

Керівництво порту в Ростові-на-Дону не має наміру пускати український теплохід класу річка-море «Генерал Ватутін». Про це заявив РБК начальник служби експлуатації Ростовського порту Віталій Вірабян.

«У мене вантажний порт, я не пущу його сюди. Тут (в Ростові-на-Дону. – Ред.) чотири порти - всі вантажні», - сказав він.

Раніше повідомлялося, що теплохід «Генерал Ватутін» вийшов в круїз з Києва 1 червня. Він повинен був направлятися в Одесу, але змінив курс в сторону Ростова-на-Дону

Пізніше у коментарі «Главкому» директор компанії «Червона Рута», яка організовує круїзи із цим судном, Юрій Соколов,  роз’яснив ситуацію із теплоходом. Він зазначив: «Насправді теплохід змінив власника. Зараз ми від журналістів дізнались, що він іде до Ростова. Теплохід був в Україні ще три дні тому. У нас йому немає роботи – господар вирішив його забрати, віддати в оренду. Завтра зміниться ситуація – теплохід повернеться. Це комерційна кон’юнктура».

За даними Реєстру судноплавства України, «Ватутін» належить компанії Breeze Cruise Lines Limited. Порт приписки – Херсон. Водночас ЗМІ повідомлялють, що «Генерала Ватутіна» нещодавно було продано російській компанії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: