Розстріляний у Харкові Аксельрод пов’язаний з вбивством Вороненкова - Луценко

Розстріляний  у Харкові Аксельрод пов’язаний з вбивством Вороненкова - Луценко
Юрій Луценко

Генпрокурор прокоментував вбивство бізнесмена у Харкові

Генеральний прокурор Юрій Луценко повідомив, що вбивство бізнесмена Едуарда Аксельрода у Харкові 4 листопада пов'язане зі справою покійного екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова.

Про це Луценко написав у Facebook в коментарях до посту нардепа Ігоря Мосійчука.

«Аксельрод - зв'язок Тюріна і Василенко по організації вбивства Вороненкова. Слідство ГПУ вірно визначило Тюріна як замовника», - написав генпрокурор.

12

За словами Мосійчука, через Аксельрода, більше відомого, як Едік Льопа, відбувався зв'язок замовника вбивства Вороненкова - російського кримінального авторитета Володимира Тюріна з організатором, керівником злочинної групи виконавців - Юрієм Василенком.

«Схоже, що прибравши Едіка Льопу замовник таким чином намагається підчистити за собою сліди», - припустив Мосійчук.

Нагадаємо, політолог Віктор Уколов, також впевнений, що вбивство Аксельрода листопада підтверджує версію прокуратури, відповідно до якої організатором убивства депутата Держдуми Росії Дениса Вороненкова у Києві міг бути злодій у законі Володимир Тюрін, колишній цивільний чоловік Марії Максакової.

Як відомо, ввечері 4 листопада біля одного з будинків на вулиці Клочківській сталося вбивство. Невідомі здійснили напад на автівку Audi, здійснивши декілька пострілів, що спричинили смерть водія.

Народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук заявив, що розстріляним 4 листопада у Харкові у своїй автівці виявився бізнесмен Едуард Аксельрод.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: