Рятувальники перевіряють інформацію про падіння літака в Карпатах

Рятувальники перевіряють інформацію про падіння літака в Карпатах

До пошуків літака залучені загони ДСНС та волонтери з квадрокоптером

Учора увечері до Управління ДСНС в Івано-Франківській області від жителя села Микуличин надійшло повідомлення про те, що ймовірно, в гірській лісовій місцевості урочища Ліснови впав літак.

Про це повідомляє управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської обласної держадміністрації. Відповідно до плану реагування на надзвичайну ситуацію, пов’язану з авіаційною подією на території Івано-Франківської області, повідомлено відповідні служби взаємодії.

У керівника польотів Івано-Франківського міжнародного аеропорту та оперативного чергового західного авіаційного допоміжного центру пошуку і рятування ДСНС з’ясовано, що польоти впродовж дня здійснювали тільки рейсові повітряні судна, а будь-яких інших суден не зареєстровано. 

О 21.20 зібрано МОГ Управління ДСНС в області, приведено в готовність та направлено до місця ймовірного падіння повітряного судна два загони в кількості 12 осіб та дві одиниці техніки. 

Станом на 4 годину ранку 16 квітня пошуки призупинено, повітряне судно не знайдено.

О 7 годині сьогодні пошукові роботи відновлені. До них залучено МОГ Управління ДСНС в області та волонтерів з квадрокоптером. Додаткових повідомлень про падіння повітряного судна в районі пошуку від мешканців прилеглих територій, органів місцевого самоврядування, компаній, установ та організацій, у власності яких перебувають повітряні судна, не надходило.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: