Саакашвілі показав фото з таємного весілля сина

Саакашвілі показав фото з таємного весілля сина
Михайло Саакашвілі показав нових родичів

Обраниця сина Саакашвілі інтенсивно вивчає грузинську мову

Екс-президент Грузії, голова партії «Рух нових сил» Михайло Саакашвілі відвідав США, щоб бути присутнім на весіллі свого сина Едуарда.

Про це політик написав у Facebook.

«Злітали на вікенд за океан, на весілля мого сина Едуарда у Філадельфію. Едуард працює продюсером радіопрограм та співпрацює з ВВС і National Public Radio, він одружився зі своєю коханою ще з коледжу Свартмор (Пенсильванія) Адіною Мельвус-Петрус», – повідомив він.

Обраниця його сина - Адіна Мельвус-Петрус. Вона працює в неурядовій організації та інтенсивно вивчає грузинську мову.

Саакашвілі поділився фотографією з новими родичами.

«На фото поруч із моїм сином Едуардом - Адіна Мельвус-Петрус, новий член нашої сім'ї. Тут ще, крім нас з Сандрою, наш молодший, Ніколоз, моя мама і батько Сандри», - написав Саакашвілі.

1_10

ЗМІ повідомляють, що церемонія відбулася ще 30 червня, але фотографією з весілля політик поділився тільки зараз.

Напередодні екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі заявив, що має намір повернутися у Грузію до президентських виборів, які пройдуть восени цього року. 

Нагадаємо, в січні 2018 року суд у Грузії заочно засудив екс-президента до трьох років в'язниці за зловживання повноваженнями. Міський суд Тбілісі ухвалив, що Саакашвілі в 2008 році перевищив свої повноваження, помилувавши чотирьох поліцейських, засуджених за вбивство співробітника Об'єднаного банку Грузії Сандро Гиргвліані.

Нагадаємо, Тбіліський міський суд визнав колишнього президента Грузії Саакашвілі винним у справі про побиття у 2005 році депутата грузинського парламенту Валерія Гелашвілі.

Саакашвілі був президентом Грузії з січня 2004 року по листопад 2007-го і з січня 2008 року по листопад 2013-го. З травня 2015 по листопад 2016 років був губернатором Одеської області. У грудні 2017 року він переїхав до Нідерландів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: