Сапери повністю очистили від снарядів територію навколо арсеналу в Ічні

Сапери повністю очистили від снарядів територію навколо арсеналу в Ічні
Наразі рятувальники перевіряють якість очищення територій від боєприпасів

«Очищено 80 ділянок розмінування прилеглої до арсеналу території. Вилучено 100 351 вибухонебезпечний предмет», - йдеться у повідомленні

Територію в 16-ти кілометровій зоні навколо арсеналу боєприпасів в Ічні на Чернігівщині очистили від снарядів. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення прес-служби Чернігівської облдержадміністрації.

Як зазначається, довкола арсеналу в Ічні завершено роботи з очищення від вибухонебезпечних предметів.

«Очищено 80 ділянок розмінування, 79 733 га прилеглої до арсеналу території. Вилучено 100 351 вибухонебезпечний предмет, відпрацьовано 308 повідомлень від населення про виявлення боєприпасів», - йдеться у повідомленні.

Наразі рятувальники перевіряють якість очищення територій від боєприпасів.

Нагадаємо, раніше військовий прокурор центрального регіону України Григорій Рябенко заявляв, що вибухи на складах з боєприпасами під Ічнею Чернігівської області сталися внаслідок диверсії.

Крім того, головний військовий прокурор Анатолій Матіос заявляв, що у момент початку вибухів на арсеналі №6 поблизу Ічні Чернігівської області в зоні покриття працював неідентифікований мобільний телефон, що могли використати для приведення вибухового пристрою в дію.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: