СБУ заявила про небезпеку проведення футбольних матчів у Маріуполі

СБУ заявила про небезпеку проведення футбольних матчів у Маріуполі

Служба безпеки України попередила ФФУ про ризики проведення футбольних матчів у Маріуполі

Служба безпеки України поінформувала «Федерацію футболу України» про наявні ризики та небезпеки у випадку проведення футбольних матчів у Маріуполі. Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook речниця СБУ Олена Гітлянська.

«Служба безпеки України з урахуванням складної оперативної ситуації у районі проведення антитерористичної операції, великої кількості попереджених терористичних проявів та загроз поінформувала «Федерацію футболу України» про наявні ризики та небезпеки у випадку проведення футбольних матчів у Маріуполі», - написала вона.

Разом з тим, у випадку прийняття рішення про проведення матчів СБУ здійснюватиме всі передбачені законодавством заходи для забезпечення антитерористичної безпеки на такому ж належному рівні, які і під час попередніх ігор у Маріуполі, зазначила речниця СБУ.

Як повідомлялося, віце-президент УЄФА Григорій Суркіс не бачить можливості проводити будь-які матчі в Маріуполі.

Сьогодні стало відомо, що віце-президент «Динамо» Олексій Мадзяновський заявив, що київський клуб не поїде на матч проти «Маріуполя» і пообіцяв звернутися в Міжнародний спортивний суд в разі технічної поразки

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: