Сенат США схвалив призначення нового керівника Агентства нацбезпеки

Сенат США схвалив призначення нового керівника Агентства нацбезпеки
Пол Накасон очолив Агентство із національної безпеки (АНБ) і Кіберкомандування США

Генерал Накасоне зробить пріоритетом боєготовність своїх підлеглих

Сенат США одноголосно підтримав кандидатуру генерала Пола Накасоне у якості нового очільника Агентства із національної безпеки (АНБ) і Кіберкомандування США. Про це повідомляє ресурс Fifth Domain.

АНБ відповідає за розвідку на основі збору і аналізу радіоелектронних даних, в той час як Кіберкомандування відповідає за ведення бойових дій в віртуальній реальності і захист американських критичних мереж.

Раніше генерал Накасоне в рамках слухань щодо свого призначення в березні 2018 року пообіцяв змусити інші організації і країни платити за свою ворожу діяльність щодо США в кіберсфері. Дана заява знайшла позитивний відгук серед сенаторів. Одним із пріоритетів своєї діяльності новий командувач АНБ і Кіберкомандування США визначив постійну бойову готовність своїх підлеглих, яка буде базуватися на основі оцінки поточного стану справ.

Паралельно із цим в США ідуть активні дискусії щодо перетворення Кіберкомандування на окреме спеціалізоване командування збройних сил США по типу Стратегічного чи Транспортного. 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: