Сенатори закликали Трампа не повертати Росії дипломатичну власність

Сенатори закликали Трампа не повертати Росії дипломатичну власність
Дональд Трамп

Своє повідомлення Трампу сенатори направили перед тим, як він проведе зустріч з Путіним

Три американські сенатори закликали президента США Дональда Трампа не повертати Росії дипломатичну власність, доступ до якої російські дипломати втратили в грудні 2016 року.

Про це йдеться в їх спільному листі.

В кінці грудня минулого року американська адміністрація за Барака Обами ввела нові санкції проти Росії. У них, зокрема, передбачалася висилка 35 російських дипломатів і припинення доступу до заміських резиденцій, які є дипломатичною власністю.

«Повернення цих двох об'єктів в той час, як Кремль відмовляється відповідати за свою кампанію по впливу проти США, додасть впевненості президенту [Росії] Володимиру Путіну і спричинить за собою небезпечне розширення дестабілізуючих дій Кремля проти світових демократій», - пишуть сенатори Марко Рубіо, Джонні Джон Айзаксон і Джин Шахін.

Своє повідомлення Трампу вони направили перед тим, як він проведе зустріч з Путіним на полях саміту G20 в Гамбурзі 7 липня. Сенатори відзначили, що розуміють намір налагодити співпрацю з Росією, однак додали, що «знову і знову» бачать обмеженість бажання Росії працювати з США.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: