Сенцов у листі похвалив Порошенка і Клімкіна

Сенцов у листі похвалив Порошенка і Клімкіна

Ірина Геращенко зауважила, що «навіть в тюрмі, в інформаційній блокаді, Олег намагається слідкувати за змінами в Україні»

Перший віце-спікер Верховної Ради, представник України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко повідомила, що одержала листа від політв'язня Олега Сенцова.

Про це Геращенко написала в Facebook у понеділок, 21 січня.

«Лист від Сенцова. Просить передати привіт всім українцям. Президенту Порошенку і міністру Павлу Клімкіну. «Судя по тому, как их ругает российский телевизор - они делают все правильно!» - з листа. Олег не здається. Олег вважає дуже важливим те, що держава нарешті зайнялася підтримкою кіновиробництва і книговидання. Й називає дуже важливим всі програми по підтримці інклюзивної освіти», - зазначила Геращенко.

Вона зауважила, що «навіть в тюрмі, в інформаційній блокаді, Олег намагається слідкувати за змінами в Україні, особливо в гуманітарній сфері».

Раніше правозахисниця Тетяна Щур повідомила, що Сенцов в колонії Лабитнангі може користуватися телефоном раз на місяць та отримує газети з місячним запізненням.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: