Сформовано нову делегацію Верховної Ради до ПАРЄ

Сформовано нову делегацію Верховної Ради до ПАРЄ

Керівника делегації Верховної Ради до ПАРЄ поки що не обрано

Парламент сформував постійну делегацію Верховної Ради до Парламентської асамблеї Ради Європи.

Про це повідомила 11 вересня член парламентського комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Ірина Геращенко.

«Делегацію сформовано», - сказала Геращенко, яку цитує «Інтерфакс-Україна».

У складі делегації 12 членів і 12 заступників членів делегації: 14 народних депутатів (сім членів і сім заступників – ред.) з фракції «Слуга народу», по два - від фракцій «Опозиційна платформа - За життя», «Батьківщина», «Європейська солідарність», «Голос» і групи «За майбутнє».

Як повідомила член профільного комітету Марія Іонова, керівника делегації поки що не обрано. Вона пояснила, що голову делегації обирають її члени.

Нагадаємо, 10 вересня голова делегації України в ПАРЄ Володимир Ар'єв заявив, що українські депутати не можуть виїхати на засідання комітету, де розглядатимуть порушення прав кримських татар в окупованому Криму, через голову Верховної Ради Дмитра Разумкова, який з невідомих причин не підписує відрядження.

11 вересня Ар'єв повідомив у Facebook, що голова ВР підписав відрядження, і він відбуває разом із Андрієм Лопушанським на засідання комітету ПАРЄ з питань рівності і недискримінації. Також до них приєднається Мустафа Джемілєв.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: