Ще двох учасників гурту Pussy Riot заарештували через акцію під час Чемпіонату світу

Ще двох учасників гурту Pussy Riot заарештували через акцію під час Чемпіонату світу
Четверо учасників гурту Pussy Riot, переодягнені в міліцейську форму, вибігли на поле під час фінального матчу Чемпіонату світу з футболу
Фото: EPA-EFE/PETER POWELL

Курачовій та Верзілову заборонено протягом трьох років відвідувати спортивні заходи

Суд заарештував на 15 діб учасників російського гурту Pussy Riot Ольгу Курачову та Петра Верзілова, які вибігли на поле стадіону «Лужники» в Москві під час фіналу Чемпіонату світу з футболу.

Про це повідомляє «Медиазона».

«Курачова допустила грубе порушення правил спортивного заходу», — заявила суддя. Такої ж думки вона була і про поведінку Верзілова.

У підсумку суд визнав доведеною вину учасників Pussy Riot та заарештував їх на 15 діб. Крім того, Курачовій та Верзілову заборонено протягом трьох років відвідувати спортивні заходи.

Раніше аналогічне покарання отримала інша учасниця гурту — Вероніка Нікульшина.

Як відомо, активісти Pussy Riot перервали фінал чемпіонату світу з футболу акцією «Міліціонер вступає в гру». Увечері 15 липня на початку другого тайму матчу між Францією та Хорватією чотири людини - Ольга Курачева, Ольга Пахтусова, Ніка Нікульшина і видавець «Медіазони» Петро Верзілов - вибігли на поле стадіону «Лужники» в поліцейській формі. Їх майже відразу затримали і вивели з поля.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: