Ще одному помічнику Ле Пен висунули звинувачення

Ще одному помічнику Ле Пен висунули звинувачення

Підозри слідчих стосуються суми у 37 тисяч євро, які помічник Шарль Уркад отримав у другій половині 2014 року за роботу в Європарламенті

Минулого тижня звинувачення щодо фіктивного працевлаштування висунули ще одному помічнику кандидата у президенти Марін Ле Пен у Європарламенті.

Про це повідомляє «Європейська правда», посилаючись на видання Le Parisien.

Підозри слідчих стосуються суми у 37 тисяч євро, які помічник Шарль Уркад отримав у другій половині 2014 року за роботу у Європарламенті. Зараз Уркад вважається графічним дизайнером партії «Національний фронт» у Нантері.

Нагадаємо, поліція взяла під варту охоронця і голову передвиборного штабу кандидата в президенти Франції Марін Ле Пен у справі про нецільове використання коштів ЄС. Європейське бюро з боротьби з шахрайством раніше встановило, що голова партійного кабінету Катрін Грізе і охоронець Тьєрі Леж’є були фіктивно найняті як помічники європарламентаря.

Грізе заробила 298,5 тисячі євро, які Ле Пен мала відшкодувати до 31 січня, але не зробила цього. Заробіток Леж’є в розмірі 41,5 тисячі євро необхідно повернути до 28 лютого.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: