«Шкільне перемир’я» на Донбасі: серед військових є втрати

«Шкільне перемир’я» на Донбасі: серед військових є втрати
Фото: Ministry of Defense of Ukraine / Flickr

У результаті обстрілу під Талаківкою загинув український військовик

За минулу добу внаслідок бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув, але троє отримали поранення. Про це заявив на брифінгу у п'ятницю речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник.

«Минулої доби внаслідок бойових дій загиблих в лавах Збройних сил України немає. Троє військовослужбовців зазнали поранень. Цей інцидент стався в районі Шахти Бутівка внаслідок ворожого обстрілу», - сказав Мотузяник.

Він також повідомив, що 24 серпня о 23.45 год. під час хаотичного обстрілу українських позицій зі стрілецької зброї на Маріупольському напрямку в районі Талаківки зазнав поранення український військовослужбовець і помер від отриманих поранень на початку цієї доби.

«Йому було терміново надано домедичну допомогу і доставлено до військового медичного закладу, але, на жаль, після опівночі - 00:06 год. , вже на початку цієї доби, від отриманих поранень військовослужбовець помер. Ми висловлюємо співчуття рідним і близьким воїна», - сказав Мотузяник.

Нагадаємо, наприкінці минулої доби у районі проведення АТО бойовики не зменшили збройні провокації. Після 18 години російсько-окупаційні угруповання продовжували застосовувати озброєння, калібр якого перевищує 100 міліметрів та вести активні бойові дії у районі Авдіївської промзони.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: