Штаб АТО: Минула доба пройшла без втрат серед українських бійців

Штаб АТО: Минула доба пройшла без втрат серед українських бійців
Українські військові у зона АТО 

Бойовики порушили режим припинення вогню 22 рази

У зоні проведення Антитерористичної операції на Донбасі за минулу добу втрат у лавах Збройних сил України немає. Про це під час брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі повідомив речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник.

«За минулу добу, незважаючи на потужні мінометні обстріли українських позицій по всій лінії розмежування, у лавах ЗСУ бойових втрат немає. Жоден український військовик не загинув і не був поранений», – зазначив Мотузяник.

За інформацією речника Міноборони, на луганському напрямку противник провів 16 прицільних обстрілів позицій сил АТО. Так, у районі Луганського бойовики випустили понад 100 мін різного калібру. На цій ділянці противник також застосовував БМП, гранатомети і стрілецьку зброю. Під мінометний вогонь також потрапили українські військовики в районі Травневого, Лозового, Кримського і Зайцевого.

Також неспокійно було в районі Попасної, Новозванівки, Троїцького і Новоолександрівки. Тут противник застосовував гранатомети, кулемети і стрілецьку зброю.

На донецькому напрямку, за інформацією Мотузяника, з 82-мм міномета бойовики обстріляли українські позиції в районі Кам'янки, Березового й Опитного. А з мінометів калібром 120-мм терористи обстріляли позиції сил АТО поблизу Водяного.

Мотузяник додав, що всього за минулу добу бойовики 22 рази порушували перемир'я. Українські військовики 12 разів відкривали вогонь у відповідь.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поблизу Мар'їнки на Донеччині в результаті артобстрілу проросійських бойовиків загинув житель Миргорода Олександр Зубченко 1990 року народження.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: