Штаб: внаслідок обстрілу бойовиків біля Старогнатівки поранено бійця АТО

Штаб: внаслідок обстрілу бойовиків біля Старогнатівки поранено бійця АТО
Зона АТО

Зараз постраждалий боєць перебуває у медичному закладі, стан його здоров’я оцінюється як задовільний

У районі проведення АТО минула доба завершилась без суттєвих змін в обстановці. Ввечері російсько-окупаційні угруповання дещо зменшили інтенсивність обстрілів позицій ЗСУ, проте повного дотримання режиму тиші вздовж лінії розмежування не було.

Як повідомили у прес-центрі штабу АТО, на донецькому напрямку наприкінці доби бойовики з протитанкових гранатометів били по опорних пунктах української армії на підступах до Авдіївки і Пісків.

На маріупольському напрямку близько 21 години ворог застосовував великокаліберний кулемет неподалік Старогнатівки.

«Вогнем у відповідь наші військові припинили провокацію. У результаті цього протистояння отримав поранення один український захисник. Зараз постраждалий перебуває у медичному закладі, стан його здоров’я оцінюється як задовільний», - інформують у штабі.

На луганському напрямку, вчергове порушуючи домовленості про відведення озброєння, калібр якого перевищує 100 міліметрів, проросійські найманці випустили шість мін калібру 120 міліметрів по оборонцях Трьохізбенки.

Загалом за минулу добу окупанти 10 разів порушили перемир’я. Сили АТО сім разів застосовували піхотне озброєння на ураження противника. Внаслідок бойових дій один український військовослужбовець отримав поранення.

«Главком» також повідомляв, що з початку року до Збройних сил України поставлено 875 одиниць озброєння та військової техніки. У тому числі, 10 літаків, два вертольоти, 67 одиниць бронетанкового озброєння і бронетехніки

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: