Штаб: за добу бойовики здійснили 42 обстріли, є поранений боєць АТО

Штаб: за добу бойовики здійснили 42 обстріли, є поранений боєць АТО
Українські військові

Пораненого військового доправлено до лікувального закладу та надано необхідну медичну допомогу

Минулої доби російсько-окупаційні війська продовжували ігнорувати «великоднє перемир’я» здійснивши 42 обстріли позицій українських захисників. 

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Зокрема, на донецькому напрямку з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї агресор обстріляв укріплення ЗСУ поблизу Кам’янки, Талаківки та Водяного. Гранатомети та стрілецьку зброю бойовики застосували по захисниках Авдіївки та Шахти «Бутівка», великокаліберні кулемети – по оборонцях Пищевика, протитанковий ракетний комплекс – в районі Талаківки, а неподалік Широкиного, Славного та Павлополя – вели снайперський вогонь.

Також під обстріли зі стрілецької зброї потрапили українські укріплення в районі Славного, Павлополя, Красногорівки, Широкиного, Гнутового та Пищевика.

На луганському напрямку з 82 мм мінометів, гранатометів та великокаліберних кулеметів агресор вів вогонь по українських опорних пунктах під Луганським. Також з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстріляні захисники Малинового.

«Внаслідок ворожих обстрілів один український воїн зазнав поранення. Нашого захисника доправлено до лікувального закладу та надано необхідну медичну допомогу», - резюмували у штабі АТО.

Нагадаємо, 7 квітня неподалік позицій сил АТО виявлено залишки саморобного безпілотного літального апарату противника, начиненого вибухівкою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: