Штат Нью-Йорк обігнав усі країни світу за кількістю заражених коронавірусом

Штат Нью-Йорк обігнав усі країни світу за кількістю заражених коронавірусом
Усього коронавірусом в США заразилися 816 240 осіб

У Нью-Йорку зафіксовано понад 250 випадків зараження, що більше, ніж в будь-якій країні

Американський штат Нью-Йорк обігнав усі країни світу за кількістю заражених коронавірусом. Про це йдеться на сайті проєкту університет Джонса Хопкінса.

У Нью-Йорку зафіксовано понад 250 випадків зараження, що більше, ніж в будь-якій країні.

Усього коронавірусом в США заразилися 816 240 осіб. Жертвами інфекції стали більш 43,9 тисячі осіб. Повністю вилікувалися 74,9 тисячі пацієнтів.

Раніше повідомлялося, що жителі округу Уестчестер в передмісті Нью-Йорка подали до суду на Всесвітню організацію охорони здоров'я (ВООЗ), звинувативши її в халатності. В обвинувальному висновку зазначається, що це колективний позов, поданий за «збиток, який став наслідком грубої недбалості організації, що вчасно не оголосила коронавірус надзвичайною ситуацією у сфері охорони здоров'я». Позивачі також звинуватили ВООЗ у нездатності надати потрібні інструкції своїм співробітникам: вони вважають, що вжити карантинні заходи слід було раніше.

Раніше американський президент Дональд Трамп оголосив про намір підписати указ про припинення імміграції до Сполучених Штатів в умовах пандемії коронавірусної інфекції.

Нагадаємо, у 13 штатах США відбулися акції протесту проти введених через пандемію коронавірусної інфекції Covid-19 заходів.

Число тих, що заразилися коронавірусів у світі перевищило 2,5 млн. Більш 175,6 тисячі осіб померли від Covid-19, більш 678,5 тис. - вилікувалися. У антилідерів рейтингу знаходяться США (816 тис.), Іспанія (204 тис.), Італія (183 тис.), Франція (156 тис.) і Німеччина (148 тис.).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: