У Нью-Йорку подали позов проти ВООЗ

У Нью-Йорку подали позов проти ВООЗ
ВООЗ звинувачують у грубій недбалості при реагуванні на пандемію інфекції

Жителі, серед яких і лікар, подали колективний позов до федерального суду в місті Вайт-Плейнс

Троє мешканців округу Уестчестер, штат Нью-Йорк, подали в суд на Всесвітню організацію охорони здоров'я через приховування пандемії коронавірусу. Про це повідомляє Тhе New York Post з посиланням на матеріали суду.

Мешканці, серед яких і лікар, подали колективний позов до федерального суду в місті Вайт-Плейнс. Вони звинуватили організацію в грубій недбалості при реагуванні на пандемію інфекції.

«ВООЗ неправильно відреагувала на виявлення коронавірусу і, спираючись на інформацію і переконання, зайнялася приховуванням пандемії Covid-19 в Китаї», - наводить видання цитату з позову.

Зазначимо, США починають розслідування обставин появи і поширення коронавірусу з акцентом на те, яку роль у цьому процесі зіграли Китай і Всесвітня організація охорони здоров'я.

Нагадаємо, держсекретар США Майк Помпео заявив, що винні в поширенні коронавірусу COVID-19 відповідатимуть за це, але в першу чергу необхідно зосередитися на відновленні світової економіки.

Також повідомлялося, що член Палати представників США республіканець Джим Бенкс закликає до міжнародного розслідування щодо Китаю за шкоду, заподіяну пандемією коронавірусу.

У зв'язку з цим президент США Дональд Трамп заявив, що Вашингтон може призупинити фінансування Всесвітньої організації охорони здоров'я.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: