Синоптик прогнозує грози та сніг в Україні

Синоптик прогнозує грози та сніг в Україні
В Україну повертається сніг: з 12 травня суттєво похолодає

9 травня в Україні основні дощі і навіть подекуди грози очікуються у східних областях

В Україні, 12 травня, погода буде обумовлена холодним атмосферним фронтом, який увірветься на територію країни. У західних областях країни прогнозується навіть мокрий сніг.

Про це на сторінці у Facebook повідомила синоптик Наталя Діденко.

«9 травня в Україні основні дощі і навіть подекуди грози очікуються у східних областях плюс Запоріжжя та Дніпро з районами. Місцями періодичні невеликі дощі пройдуть у західній частині України. А на решті території буде без істотних опадів. 10 травня в Україні дощі люб'язно чергуватимуться із сонячними проясненнями, тобто, якщо й випадатимуть, то періодично», - зауважила пані Діденко.

Вітер впродовж вихідних із західного переходитиме на південно-західний, помірний, на Сході рвучкий.

Синоптик зазначила, що температура повітря поступово йтиме вгору.

9 травня очікується +13...+17°C, на Заході +15...+20°C. 10 травня протягом дня повітря прогріється до +15...+20°C, на Заході до +18...+24°C.

Наталка Діденко зазначила, що на вихідних у Києві можливі дощі.

«У Києві 9 травня без істотних опадів, а 10 травня місцями дощ. Температура повітря у столиці в суботу +17...+18°C, в неділю очікується близько +20°C», - зауважила синоптик.

У понеділок, 11 травня, у Києві вже буде +23+25 градусів, у вівторок пройде дощ атмосферного фронту, а з середи похолодає до +14 градусів.

Також вона зазначила, що 12 травня до України прийде холодний атмосферний фронт.

«Із північного заходу Європи до України у вівторок прийде холодний атмосферний фронт. За ним пошириться аж таке холодне повітря, що у нас є всі шанси побачити сніг не лише в горах, а й місцями в усіх західних областях», - повідомила вона.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: