Синоптики обіцяють сніг і ожеледицю: прогноз погоди на 23 листопада

Синоптики обіцяють сніг і ожеледицю: прогноз погоди на 23 листопада

На заході України мокрий сніг падатиме лише вночі, вдень без опадів

23 листопада в Україні за даними Укргідрометцентру очікується мінлива хмарність, у східних областях невеликий сніг, на дорогах подекуди ожеледиця. Вітер північно-західний, на Правобережжі переважно південно-східний 5-10 м/с.

На півночі країни в Чернігівській, Житомирській та Сумській областях вночі без опадів, температура опускатиметься до 3 - 5 градусів морозу, вдень потеплішає до +1 + 3.

На сході України в Харківській, Луганській та Донецькій областях протягом доби очікується помірний сніг, температура коливатиметься від - 1 до - 3 градусів нижче нуля.

У Запорізьській, Херсонській, Миколаївській областях та в АР Крим без опадів, температура вночі опускатиметься до - 2- 4, вдень підніметься до 4 градусів тепла. Найтепліше вдень буде на Одещині — вдень повітря прогріється до +7.

На заході України мокрий сніг падатиме лише вночі, вдень без опадів. В Ужгородській, Львівській, Івано-Франківській областях вночі температура не опускатиметься нижче нуля, вдень очікується до +8 градусів тепла. У Чернівецькій, Тернопільській, Луцькій, Рівненській, Хмельницькій областях вночі від — 1 до 0 градусів, вдень стовпчик термометра підніметься до 3 - 5 градусів тепла.

pogoda-2Прогноз погоди на 23 листопада

У центральних регіонах, зокрема в Кіровоградській, Дніпропетровській, Черкаській, Полтавській, Житомирській та Вінницькій областях без опадів, температура протягом доби коливатиметься від 3 - 5 градусів морозу вночі до 2 - 4 тепла вдень.

У Києві та області очікується мінлива хмарність, доба пройде без опадів. Вночі похолоднішає до 3 - 5 градусів морозу, вдень потеплішає до 4 градусів вище нуля.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: