Синоптики обіцяють суттєву зміну погоди – похолодання та сніг

Синоптики обіцяють суттєву зміну погоди – похолодання та сніг

На вихідних антициклон «Юрген» відтискатиме тепло з України, фронти пручатимуться, і в зоні їхніх синоптичних боїв буде мокрий сніг, дощ та сильні вітри

Завтра, 20 березня, у день весняного рівнодення в Україні переважатиме тепла погода, проте інша повітряна маса поступово розчинятиме сьогоднішнє квітневе тепло. Температура повітря на Півночі, наприклад, вже становитиме +9+12 градусів. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко у Facebook.

На решті території України 20 березня, за даними синоптика, очікується +10+14 градусів. У південній частині, більшості центру та на Закарпатті +13+17 градусів.

Дощі завтра найбільш імовірні у західних областях України та на півдні.

У Києві день весняного рівнодення вже дихне свіжішим повітрям, +10+11 градусів, якісь серйозні опади навряд чи будуть.

«А тепер – ахтунг! У суботу – неділю в Україну заходить суттєве похолодання, антициклон «Юрген» (карта) відтискатиме тепло з наших широт, фронти пручатимуться. І в зоні їхніх синоптичних бойових дій і сипатиме мокрим снігом, дощем та сильним вітром», - попереджає синоптик.

Натиснути для збільшенняНатиснути для збільшення

Починаючи із суботи, 21 березня, за даними Діденко, в Україні очікується суттєва зміна погоди – поступове похолодання (Південь та Схід ще в суботу побудуть у теплі, але не довго), надалі опади у вигляді дощу та снігу, посилення вітру до штормових значень.

«У ніч на неділю стовпчики термометрів опустяться вже до «мінусів». Холодна погода триватиме й далі, аж ближче до наступних вихідних повітря почне прогріватися», – підсумувала синоптик.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: