Синоптики прогнозують українцям холодну погоду на середу

Синоптики прогнозують українцям холодну погоду на середу

У Києві - вночі та вранці місцями пройде невеликий мокрий сніг

У найближчу добу, 22 листопада, над територією України продовжить панувати холодна повітряна маса, повідомляє Укргідрометцентр.

Погоду більшості областей буде визначати поле підвищеного тиску, лише на сході та крайньому заході - атмосферні фронти. У східних областях вночі та вранці очікується сильний мокрий сніг, налипання мокрого снігу, вдень - без істотних опадів. Температура вночі та вдень від 3 ° морозу до 2 ° тепла. На решті території - без опадів, лише на Закарпатті та Прикарпатті мокрий сніг і дощ, у північних областях вночі, вранці місцями невеликий сніг; температура вночі 0-5 ° морозу, вдень 1-6 ° тепла.

Вітер переважно північно-західний, 5-10 м / с.

У Києві - вночі, вранці місцями пройде невеликий мокрий сніг, вдень - без опадів. Вітер північно-західний, 5-10 м / с. Температура вночі 1-3 ° морозу, вдень 2-4 ° тепла.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 22 листопада найвища температура вдень була зафіксована на позначці 13,2 градусів тепла в 1926 році, найнижча - вночі на позначці 15,7 градусів морозу в 1921 році.

У четвер, 23 листопада, в східних, Сумській, Запорізькій, місцями Дніпропетровській області пройде невеликий сніг, вдень на сході місцями помірний сніг, в західних областях невеликий мокрий сніг і дощ; на решті території - без опадів.

Вітер північно-західний з переходом на заході на північно-західний, 5-10 м / с. Температура в східній частині протягом доби 1-7 ° морозу; на решті території вночі 2-8 ° морозу, на заході та крайньому півдні місцями 0-4 ° тепла, вдень 0-6 ° тепла, на Закарпатті та Прикарпатті до 10 °.

У Києві - без опадів. Вітер північно-західний, 5-10 м / с. Температура вночі 3-5 ° морозу, вдень 2-4 ° тепла.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: