Синоптики знову попереджають про погіршення погодних умов

Синоптики знову попереджають про погіршення погодних умов
Дощ із мокрим снігом прогнозується в західних регіонах України

На заході України очікуються сильні дощі і мокрий сніг

Державна служба України з надзвичайних ситуацій попереджає про погіршення погодних умов в Україні. Про це повідомляє прес-служба ДСНС з посиланням на дані Укргідрометцентру.

«За даними УкрГідрометцентру, вдень 13 грудня в Закарпатській, Івано-Франківській та Львівській областях сильний дощ та мокрий сніг», - йдеться в повідомленні.

Крім того, рятувальники попереджають про підйом рівнів води на річках України.

«У зв'язку зі сніготаненням та очікуваними опадами у вигляді дощу, 13-14 грудня продовжуватиметься ріст рiвнiв води: на рiчках басейнiв Сяну, Днiстра (Львiвська, Iвано-Франкiвська обл.), Прута, Сірету, річках Закарпаття на 0,2-1,5 м, на рiчках басейну Захiдного Бугу, Прип'яті на 0,2-0,7 м, мiсцями вихiд води на заплаву. На річках Закарпаття (у створах водпостів) р.Латориця (Мукачеве), Уж (Ужгород) можливий вихiд води на заплаву, на р.Латориця (Чоп) утримання значного шару води на заплаві, на нижніх ділянках р.Боржава підтоплення автодороги Шаланки-Великі Ком’яти, сільськогогоспоодарських угідь ряду сіл Іршавського, і Виноградівсього районів», - йдеться в повідомленні ДСНС.

Як повідомлялося у середу в Києві хмарно, вночі без опадів, вдень дощ з мокрим снігом, вітер північно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі й удень +2...+4 градуси.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: