Ситуація на Донбасі загострилася: за день бойовики 18 разів відкривали вогонь

Ситуація на Донбасі загострилася: за день бойовики 18 разів відкривали вогонь
Бойові дії на Донбасі

На луганському напрямку сьогодні зафіксовано найбільше ворожих обстрілів

Оперативна обстановка в районі проведення АТО залишається напруженою, з ознаками відносного загострення на окремих ділянках лінії зіткнення, що спричинене підвищенням активності ворожої артилерії. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

За його даними, з початку доби російсько-окупаційні бандформування 18 разів обстрілювали опорні пункти ЗС України.

«Приморський напрямок. На цій частині фронту загарбники лише два рази відкривали вогонь по наших оборонних укріпленнях. Однак обидва обстріли були здійснені противником зі 122-мм артилерійських систем, з яких бойовики ще вночі вдарили по наших позиціях в районі Широкиного та Водяного», - йдеться в повідомленні.

На донецькому напрямку проросійські озброєні банди вдавались до збройних провокацій північно-східніше Авдіївки - поблизу селищ Кам'янка та Новоселівка Друга. «Ще до світанку окупанти тричі відкривали вогонь по укріпленнях сил АТО неподалік цих населених пунктів з протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї», - інформують у штабі АТО.

Повідомляється, що на луганському напрямку сьогодні зафіксовано найбільше ворожих обстрілів. «Зокрема, в районі Бахмутської траси незаконні збройні формування неодноразово впродовж дня накривали щільним вогнем з мінометів калібру 120 й 82 мм, 122-мм артилерії позиції українських воїнів, котрі тримають оборону в поблизу Кримського. Там же зі 120-мм мінометів противник бив по наших опорних пунктах неподалік Новотошківського, а у Попаснянському районі - поблизу Новоолександрівки. Окрім того, бойовики відкривали вогонь з гранатометів та стрілецької зброї різних калібрів в районі Новозванівки, Щастя, Лобачевого та Нижньотеплого», - йдеться в повідомленні прес-центру.

Зазначається, що внаслідок ворожих обстрілів сьогодні жоден військовослужбовець ЗС України не постраждав.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: