Ситуація на дорогах у снігопади: стало відомо, в яких областях складнощі

Ситуація на дорогах у снігопади: стало відомо, в яких областях складнощі
Фото: ГУ ДСНС України у Донецькій області

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями залучено в роботі 540 одиниць техніки та 700 робітників

Зранку 10 січня стан покриття на автодорогах державного значення в більшості областей України засніжений, у Донецькій та Херсонській областях спостерігаються накати, у Одеській області – місцями ожеледиця.

Про це повідомляє Державне агентство автомобільних доріг України.

«Виконуються роботи з розчистки проїзної частини доріг від снігу, здійснюється обробка доріг протиожеледними матеріалами. Проїзд на дорогах державного значення забезпечено», - говориться у повідомленні.

Зазначається, що для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі 540 одиниць техніки та 700 робітників.

За повідомленням УкрГідрометцентру, 10 січня у західних та північних областях невеликий сніг, температура -3-8°С; на решті території сніг, у Запорізькій області – помірний сніг, у південній частині мокрий сніг та дощ, місцями налипання мокрого снігу та ожеледь, на півдні температура від -3 до +2°С.

Вітер південно-східний 5-10 м/с, у південних та східних областях місцями пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини.

Нагадаємо, Патрульна поліція України попередила водіїв на дорогах про ускладнення погодних умов 10-11 січня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: