Ситуація в АТО: бойовики здійснили 10 обстрілів, але втрат серед військових немає

Ситуація в АТО: бойовики здійснили 10 обстрілів, але втрат серед військових немає

Втрат серед бійців сил АТО внаслідок ворожих обстрілів сьогодні не було

Фото: Ministry of Defense of Ukraine / Flickr

З початку доби окупанти 10 разів застосовували зброю проти українських захисників

Впродовж сьогоднішнього дня оперативна обстановка в районі проведення АТО суттєвих змін не зазнала. Підконтрольні Росії гібридні бандформування не припиняють порушувати домовленості про припинення вогню та продовжують обстрілювати позиції ЗС України. З початку доби окупанти 10 разів застосовували зброю проти українських захисників. Зокрема, два рази противник бив по наших укріпленнях із заборонених Мінськими угодами мінометів. Про це інформує прес-центр Штабу АТО.

Приморський напрямок. На цій ділянці лінії зіткнення проросійські незаконні збройні формування ще до світанку та над ранок відкривали вогонь по українських армійцях, котрі тримають оборону в районі Павлополя та Широкиного. При цьому бандити застосовували гранатомети різних модифікацій, великокаліберні кулемети, стрілецьку зброю та озброєння БМП.

Донецький напрямок. Тут сьогодні ситуація відносно стабілізувалась. Втім, близько опівдня бойовики все ж одного разу обстріляли з протитанкових гранатометів та іншого піхотного озброєння оборонні укріплення сил АТО поблизу Авдіївки.

Луганський напрямок. На цьому відрізку фронту противник порушував перемир'я п'ять разів. Зранку загарбники з мінометів калібру 120 мм били по наших опорних пунктах неподалік Кримського та Новотошківського. А по обіді загарбники обстріляли зі стрілецької зброї один з підрозділів ЗС України, який укріпився біля селища Жовте, та знову відкривали вогонь з протитанкових гранатометів в районі Бахмутської траси.

Втрат серед бійців сил АТО внаслідок ворожих обстрілів сьогодні не було.

Нагадаємо, минулої доби бойовики 27 разів відкривали вогонь по оборонних укріпленнях ЗС України. Зокрема, зафіксовано 6 обстрілів із застосуванням противником мінометів. Були поранені двоє військових.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: