Ситуація в зоні АТО загострилася: загинув український боєць

Ситуація в зоні АТО загострилася: загинув український боєць

Сьогодні бойовики вже 13 разів відкривали вогонь по позиціях української армії

Від початку доби обстановка у районі проведення антитерористичної операції на Донбасі дещо загострилась. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

За його даними, як і у попередні дні, російсько-окупаційні угруповання основну активність зосередили на приморському та донецькому напрямках. Водночас сьогодні бойовики вже двічі застосовували міномети.

«Так, близько 12 години російські найманці випустили 4 міни калібру 82 міліметри та били з гранатометів по наших позиціях біля Мар’їнки. Крім того, гранатомети та великокаліберні кулемети ворог двічі застосовував у районі Водяного. А поблизу Широкиного бандити обстріляли наші укріплення зі стрілецької зброї», - йдеться в повідомленні. 

«На донецькому напрямку, на околицях Зайцевого, противник тричі відкривав вогонь з гранатометів та великокаліберних кулеметів. З цієї ж зброї бойовики двічі били по українських опорних пунктах в Авдіївській промзоні. Внаслідок одного з цих обстрілів загинув один військовослужбовець», - інформує прес-центр.

На луганському напрямку факт застосування ворогом міномету калібру 120 міліметрів зафіксований неподалік Лобачевого. 

Загалом з опівночі незаконні збройні формування 13 разів відкривали вогонь по позиціях української армії, повідомляють у штабі АТО.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: