Скандал у прямому ефірі: екс-нардеп Супрун облила банкіра водою

Скандал у прямому ефірі: екс-нардеп Супрун облила банкіра водою
Людмила Супрун

Під час суперечки Людмила Супрун облила водою свого опонента Сергія Фурсу

Колишній народний депутат Людмила Супрун у прямому ефірі облила водою інвестиційного банкіра Сергія Фурсу.

Це сталося в ефірі програми «Перші про головне. Коментарі» на телеканалі ZIK.

«Є банки, яким гарантуються повернення вкладів у випадку їх падіння тільки в сумі 200 тисяч. Але є банк, який гарантує повернення всіх коштів. В чому його відмінність «Ощадбанку» від інших банків. Це штучний підхід. Крім того, через безглузді норми відбувається скорочення надходження валюти в Україну. Це вигідно, коли люди здають в обмінники валюту. Але там вимагають паспорт, ідентифікаційний номер. А через те, що в банках вимагають документи про походження грошей, люди не відкривають депозитів», – переконана екс-нардеп.

За словами Супрун, Нацбанк має в країні величезний вплив і важить більше аніж весь Кабінет міністрів. Вона відзначила, що через ліквідацію банків люди і підприємства, які тримали там гроші, втратили 150 мільярдів гривень. Це все відбулось через те, що НБУ не підтримав цих банків.

У відповідь, інвестиційний банкір Сергій Фурса зауважив, що для того, аби обміняти валюту не потрібно паспорта, а кількість депозитів в банках насправді зросла.

«Кожна річ, яку сказала пані Людмила це була повна нісенітниця», – сказав пан Фурса.

Після цієї заяви Людмила Супрун вилила на інвестиційного банкіра склянку з водою.

«Нісенітниці будете про себе говорити. Попробуйте ще раз таке сказати. Ви можете говорити таке про політиків, які вам не відповідають, але я вам не дозволю говорити нісенітниці, бо ви банкір і заробляєте з іншими на тих людях, які залишилися без грошей. Зупинити вас іншими словами дуже складно. Іноді вам треба трохи холодної водички», – відповіла пані Супрун.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: