Склад національної збірної «Ігор Нескорених» буде оголошено 1 червня

Склад національної збірної «Ігор Нескорених» буде оголошено 1 червня

Київський етап відбору на «Ігри Нескорених»

На 12-13 травня заплановано проведення Національних «Ігор Нескорених»

Міністерство внутрішніх справ повідомляє, що склад збірної України для участі в «Іграх Нескорених» буде оголошено 1 червня.

Про це йдеться в повідомленні міністерства.

Зазначається, що сьогодні, 24 березня, в Києві відбувся фінальний третій етап спортивного тестування кандидатів в збірну, а перші два спортивних тестування пройшли у Львові та Одесі 10 і 17 березня відповідно.

Серед учасників столичного етапу відбору є ветерани та військовослужбовці Державної прикордонної служби, Національної гвардії та працівники Національної поліції України, які отримали травми, поранення або захворювання під час бойових дій.

«Зокрема, прикордонне відомство представляв Віктор Шинкарук, який отримав мінно-підривне осколкове поранення ноги в 2014 році в Луганській області. До речі, в минулому році він увійшов до резерву національної збірної «Ігор Нескорених», яка представляла Україну в канадському Торонто», - йдеться в повідомленні.

3_13

Відзначено, що на 12-13 травня заплановано проведення Національних «Ігор Нескорених».

«За їх підсумками буде визначено склад національної збірної. Його оголосять 1 червня», - наголошується в повідомленні.

«Національну збірну увійдуть 15 учасників, які поїдуть на змагання у австралійський Сідней. Вони змагатимуться у шести дисциплінах: стрільба з лука, легка атлетика, веслування на тренажерах, пауерліфтинг, велоспорт на шосе, плавання. Ігри пройдуть 20-27 жовтня за участю представників 18 націй», - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, перше спортивне тестування відбулося у Львові. Заявки на участь у ньому подали майже 100 осіб. Найпопулярнішим у львівському етапі відбору стала стрільба з лука: спробувати свої сили у цьому виді спорту виявили бажання 30 претендентів.

Слід зазначити, що українська команда братиме участь у міжнародних змаганнях атлетів-ветеранів бойових дій удруге. Торік у Торонто українська збірна завершила змагання у перших для українських військових Іграх Нескорених з 14 перемогами, здобувши 8 золотих, 3 срібних та 3 бронзових медалі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: